Gå til hovedinnhold

Da er jeg i gang!

Da er jeg ankommet Bagn i Valdres i Oppland, og nå starter valgkampen for fullt. ValgCampen var særdeles vellykket, og fullspekket av både nye bekjentskaper, god musikk og mye bra politikk. De viktigste minnene er vel Boney M-konserten som var fantastisk, at jeg fikk den store ære av å holde tale på FrPs stormøte, sammen med blant annet Per Sandberg og Siv Jensen, og at jeg fikk signert bilde av Ole Ivars. Stort!

Men nå starter alvoret. De to siste dagene er blitt benyttet til å booke avtaler, rydde i huet, rydde i innboksen og rydde ut bagasje. Ikke måte på hva man må bringe heim til Valdres for å drive valgkamp. Men i morgen starter alvoret.

I morgen skal jeg for å hente leiebilen min på Gjøvik. Siden jeg ikke har bil, og det er lange avstander i Oppland, er jeg nødt til å ha en bil disponibel frem til 14.september. Og det gjør meg nok mye mer fleksibel (men at jeg har fått bil gjør også at folk forventer jeg skal være over alt til alle tider). Etter det skal jeg på møte i Gjøvik næringsråd for å bli litt bedre kjent med næringslivet i Gjøvik-Land-Toten-regionen. Og så er kalenderen min omtrent full av bedriftsbesøk etter det, men dette blir gøy. Det er jo ut for å møte folk jeg vil. Men det er utrolig tidkrevende å booke alle disse avtalene selv - for dere kan ikke tro jeg har ansatte til å gjøre dette for meg. Men vi får tro jeg kommer i mål..

Til helgen skal jeg forsåvidt være litt kulturell på Countryfestivalen på Vinstra. Det blir bare moro!!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Korleis få trent når du er åleine med ein 1-åring heile dagen?

Dei siste månadene har trening vore min ultimate form for åleinetid og måte å hente overskot på. Anten det har vore i form av å springe ut ein kort tur, gjere nokre øvingar med kettlebell'n på gardsplassen eller stikke på treningsrommet i Heggenes. I Oslo har eg meldt meg inn hjå Sats Elixia, og eg har funne ut at eg verkeleg elskar å vere med på gruppetrening (som eg ikkje skjønner kvifor eg ikkje gjorde før når eg hadde masse tid?), og for ikkje å prate om dampbad eller badstue etterpå. Eller ein laaang dusj!


Den veka her er eg imidlertid åleine med Sigmund i Oslo for å ha vakt på jobben. Sidan eg blir sur og lei om eg ikkje får trent og får den åleinetida, var min store bekymring for korleis dette skulle gå denne veka. Korleis får dei som har eineomsorg for ungar eigentleg trent?


Eg har barnepass inkludert i Sats-medlemskapet mitt, men eg har ikkje hatt hjarte til å plassere han der den veka her, sidan eg har vore oppteken av at dette også skal bli "Hanne og Sigmund sin dr…

Too good to go

Denne veka har eg med Sigmund (snart 1 år) på jobb i Oslo. Slik må det nesten bli når eg har vakt, men ikkje barnevakt. Sigmund storkosar seg med å klatre opp trappa til kommunikasjonsavdelinga, mens eg spring etter. I dag fekk eg lese nokre aviser mens Sigmund såg på Pudding-tv.

Poenget er at det er svært lite å få gjort av jobbting før etter Sigmund har lagt seg klokka 18. Difor tenkte eg at eg skulle gjere halvveis jobbrelaterte ting som er mogleg å kombinere med å underhalde ein svært aktiv liten krabat. I dag bestemte eg meg difor for å teste appen "Too good to go". For de som ikkje veit kva dette er, så er det altså ein teneste som formidlar kontakt til bakeri, restauranter og hotell, der du kan få kjøpt overskotsmat til ein billig penge. Anten frå det som er att i bakeriutsalet eller som er att etter hotellfrukosten.

Fyrste tips; ver tidleg på om morgonen. "Pakkene" blir fort utseld (spesielt hjå bakeria), så du bør legge inn bestillinga di tidleg om morgo…

Mammaen din er så glad i deg!

Plutseleg er eg blitt eitt av desse irriterande menneska som omtaler meg sjølv i tredjeperson. Det skjer sjølvsagt berre i samtale med vesle bebien min, men sidan det stort sett er berre han eg pratar med om dagen, skjer dette heller ofte.

- Mammaen din skal berre ein liten tur på do, skjønner du
Slik startar dagen når eg må forlate Sigmund åleine i senga vaken og nesten på gråten om morgonen. Eg må fortelje han at eg snart kjem tilbake for å hente han, men at blæra til mammaen hans ikkje er som før og at eg difor må på do.
- Du skjønner, Sigmund, at mammaen din er ikkje så flink til å gjere knipeøvingar

Vi går inn til stellebordet, og der fortsett det: "No skal mammaen din berre finne fram ei bleie, skjønner du. Mammaen din er så glad i deg. Du er sååååå søt".

I løpet av ein dag har eg tatt meg sjølv i å si dette:
- Mammaen din er så glad i deg (dette seier eg ofte)
- Mammaen din elskar deg
- Mammaen din må berre ta på deg lue, skjønner du - fordi det står i Mammabøkene at små bebi…