Gå til hovedinnhold

Dårlig samvittighet..

Det går i ett om dagen, og derfor blir det få oppdateringer på bloggen. Egentlig synd siden det er midt i valgkampen, og man burde hatt en blogg som blir daglig oppdatert. Men debatter tar sitt både psykisk og fysisk. I uka som kommer skal jeg gjennom 12 debatter på fem dager, og jeg gleder meg ikke akkurat. Men kveldene har jeg "fri", og skal forsøke å bruke dem til å sette meg inn i mediebildet og oppdatere blogg.

Møter masse hyggelige folk om dagen. På lørdag møtte jeg gjengen på Gjøvik og gjengen på Lena som virkelig står på. Takk for hva dere gjør for partiet og for meg!

Takk også til Mamma som overrasker med å ha vasket leilighet, ryddet og bakt kaker og boller som er satt frem i leiligheten min når jeg kommer trøtt og sliten hjem fra debatt. Du er fantastisk snill, og støtter opp uansett om du er enig eller uenig i alt partiet mitt finner frem.

Mer om hundredagersplan, politikk, debatter og livet som kandidat i neste uke...nå skal jeg slappe av med Poirot på tv. Det syns jeg at jeg fortjener før jeg farter til Lillehammer klokka sju i morgen tidlig. :)

Kommentarer

  1. Bra du står på for FrP, Hanne. FrP får min stemme i år som ved alle tidligere valg de siste 30 årene. Når det gjelder FrP, så er det ingen over og ingen ved siden, bare mange under!

    SvarSlett
  2. Takk for det! Alltid mye hyggeligere å få støtteerklæringer enn motbør. Det gjør det lettere å fortsette jobben for å fornye Norge! :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Too good to go

Denne veka har eg med Sigmund (snart 1 år) på jobb i Oslo. Slik må det nesten bli når eg har vakt, men ikkje barnevakt. Sigmund storkosar seg med å klatre opp trappa til kommunikasjonsavdelinga, mens eg spring etter. I dag fekk eg lese nokre aviser mens Sigmund såg på Pudding-tv. Poenget er at det er svært lite å få gjort av jobbting før etter Sigmund har lagt seg klokka 18. Difor tenkte eg at eg skulle gjere halvveis jobbrelaterte ting som er mogleg å kombinere med å underhalde ein svært aktiv liten krabat. I dag bestemte eg meg difor for å teste appen "Too good to go". For de som ikkje veit kva dette er, så er det altså ein teneste som formidlar kontakt til bakeri, restauranter og hotell, der du kan få kjøpt overskotsmat til ein billig penge. Anten frå det som er att i bakeriutsalet eller som er att etter hotellfrukosten. Fyrste tips; ver tidleg på om morgonen. "Pakkene" blir fort utseld (spesielt hjå bakeria), så du bør legge inn bestillinga di tidleg om morgon

Vurdering av årets finale i Melodi Grand Prix

Seinare enn det brukar, men finalen i årets MGP kom likevel brått på. Fire timar på buss laurdagsformiddag gjev meg likevel tid til å trille terning. Her er poenga frå Hanne-juryen i år. Aleksander Walmann - Talk to the hand Med fare for å virke som ei gammal sur dame, er dette slik nymotens musikk eg ikkje skjønner meg på. Dette er så flatt og så kjedeleg. Mambojambo er kanskje kult å synge for kidza, men ikkje for meg.  Terningkast: 2  Charla K - Stop the music Dette er fint. Faktisk kjempefint dess meir du høyrer på songen. Og det verkar så proft og så gjennomført! I MGP likar eg vanlegvis glitter og mas, men dette må då vere kveldens favoritt? Terningkast: 5  Alejandro Fuentes - Tengo Otra Eg digger jo latino og denne songen er ein sang som hadde vore på spelelista mi når eg jogger, men utan at eg ville gjeve songen så mykje oppmerksemd. Det er halvpent, men ikkje så mykje meir enn det.  Terningkast: 3 Ida Maria - Scandilove Hurra! Endeleg ein

Hanne tester trappene i Høyanger

Høyanger er visstnok kjend for sine trapper. Dette heng saman med vatnforsyning og industri (eg skal finne ut meir om dette når eg skal på industrimuseet seinare i veka). Det er to trapper i Høyanger. Ei med omlag 1250 trappetrinn og ei med 2500 trappetrinn. Optimistisk som eg er bestemte eg meg for å teste den lengste av dei. Dette bilete er take rett etter at eg har gått heimanfrå. Eg bur i eit bustadområde rett på venstresida av bileteramma. Trappa kan du sjå der langt framme på fjellet omtrent midt i biletet. Du ser det som ein grå strek som går oppover. Elva er også rett ved der eg bur, og eg såg mange fiskarar på vegen fram og attende (fisking rett utanfor stovedøra, bokstaveleg talt!). Høyanger sentrum ligg i motsatt retning, altså der elva renn ut i fjorden. No ser du at eg nærmar meg. Også eg begynner å tru at det er håp om at eg skal kome fram. Litt skeptisk på om det er lov til å gå inn på området nå, og tenkjer: "neinei, eg må snu!". Då ser