Gå til hovedinnhold

Vi skal jobbe for et bedre Oppland!

Dette er slagordet vårt i valgkampen, og vi skal virkelig bevise at vi kan jobbe. Vi har et bra team i toppen på lista vår, som står på for Oppland, og som kommer til å gjøre det i tiden fremover. Nå er valgkampen virkelig sparket i gang, og det blir ikke tid til mye hvile fremover. Jeg skal forsøke så godt jeg kan å oppdatere blogg fremover - og i hvert fall oppdatere på hva jeg driver med dag for dag.

I kveld skal jeg være vakt på forestillingen Sol av Isfolket på Fagernes. Dette er altså et stykke basert på maratonserien til Margit Sandemo, Sagaen om isfolket. Forestillingen er vel verdt å få med seg om man ikke har sett den.

I morgen kveld skal jeg i EU-debatt som Nei til EU arrangerer. Det skal jo bli interessant, med min dyptgående kunnskap om EU (nå var jeg ironisk, og det vet folk som kjenner meg...). Hvis noen har noen gode råd til meg, så kom med dem. Vi skal diskutere en haug med direktiver som slaktedirektivet, postdirektivet, tjenestedirektivet og datalagringsdirektivet. Jeg kan knapt uttale noen av navnene, og trenger virkelig å lese meg opp det neste døgnet.

Tirsdag kveld braker det løs med første duell mellom meg og APs 4.kandidat Stine Renate Håheim. LO arrangerer og vi skal diskutere det gode arbeidsliv. Regner med jeg har mange i publikum med meg her..

Men skal bli godt å komme i gang. Det er bare å gi alt fremover. For min del er det nå eller aldri, og jeg skal vinne denne stortingsplassen; fordi jeg mener det er det beste for Oppland!!

Kommentarer

 1. Medlemskap i EU - er det så dumt da ?
  Var selv på biltur i sommer til Tyskland, turen gikk via Sverige og Danmark (Øresundbroren). Rent praktisk var det veldig dumt å holde styr på fire (4)forskjellige valutaer på denne turen.
  Er det da så dumt med f.eks felles valuta (euro). Skulle tro FrP vil gå inn for forenkling som gjør det enklere for folk flest. Er ikke EU da løsningen ?

  SvarSlett
 2. Det er mulig det slettes ikke er dumt med verken medlemskap eller felles valuta. Jeg er veldig usikker i denne saken, og åpen for argumenter og for diskusjon (og for mer kunnskap). Ser at det finnes mange gode argumenter for EU, og forenkling er jeg veldig for. Imidlertid er jeg veldig mot økt byråkratisering og mer lover/regler. Imidlertid er det vel sik at vi må følge disse uansett om vi er med i EU eller ikke..

  SvarSlett
 3. Nei til EU. Norge har som EØS-medlem rett til å reservere seg mot alle EU sine direktiver

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Too good to go

Denne veka har eg med Sigmund (snart 1 år) på jobb i Oslo. Slik må det nesten bli når eg har vakt, men ikkje barnevakt. Sigmund storkosar seg med å klatre opp trappa til kommunikasjonsavdelinga, mens eg spring etter. I dag fekk eg lese nokre aviser mens Sigmund såg på Pudding-tv. Poenget er at det er svært lite å få gjort av jobbting før etter Sigmund har lagt seg klokka 18. Difor tenkte eg at eg skulle gjere halvveis jobbrelaterte ting som er mogleg å kombinere med å underhalde ein svært aktiv liten krabat. I dag bestemte eg meg difor for å teste appen "Too good to go". For de som ikkje veit kva dette er, så er det altså ein teneste som formidlar kontakt til bakeri, restauranter og hotell, der du kan få kjøpt overskotsmat til ein billig penge. Anten frå det som er att i bakeriutsalet eller som er att etter hotellfrukosten. Fyrste tips; ver tidleg på om morgonen. "Pakkene" blir fort utseld (spesielt hjå bakeria), så du bør legge inn bestillinga di tidleg om morgon

Vurdering av årets finale i Melodi Grand Prix

Seinare enn det brukar, men finalen i årets MGP kom likevel brått på. Fire timar på buss laurdagsformiddag gjev meg likevel tid til å trille terning. Her er poenga frå Hanne-juryen i år. Aleksander Walmann - Talk to the hand Med fare for å virke som ei gammal sur dame, er dette slik nymotens musikk eg ikkje skjønner meg på. Dette er så flatt og så kjedeleg. Mambojambo er kanskje kult å synge for kidza, men ikkje for meg.  Terningkast: 2  Charla K - Stop the music Dette er fint. Faktisk kjempefint dess meir du høyrer på songen. Og det verkar så proft og så gjennomført! I MGP likar eg vanlegvis glitter og mas, men dette må då vere kveldens favoritt? Terningkast: 5  Alejandro Fuentes - Tengo Otra Eg digger jo latino og denne songen er ein sang som hadde vore på spelelista mi når eg jogger, men utan at eg ville gjeve songen så mykje oppmerksemd. Det er halvpent, men ikkje så mykje meir enn det.  Terningkast: 3 Ida Maria - Scandilove Hurra! Endeleg ein

Hanne tester trappene i Høyanger

Høyanger er visstnok kjend for sine trapper. Dette heng saman med vatnforsyning og industri (eg skal finne ut meir om dette når eg skal på industrimuseet seinare i veka). Det er to trapper i Høyanger. Ei med omlag 1250 trappetrinn og ei med 2500 trappetrinn. Optimistisk som eg er bestemte eg meg for å teste den lengste av dei. Dette bilete er take rett etter at eg har gått heimanfrå. Eg bur i eit bustadområde rett på venstresida av bileteramma. Trappa kan du sjå der langt framme på fjellet omtrent midt i biletet. Du ser det som ein grå strek som går oppover. Elva er også rett ved der eg bur, og eg såg mange fiskarar på vegen fram og attende (fisking rett utanfor stovedøra, bokstaveleg talt!). Høyanger sentrum ligg i motsatt retning, altså der elva renn ut i fjorden. No ser du at eg nærmar meg. Også eg begynner å tru at det er håp om at eg skal kome fram. Litt skeptisk på om det er lov til å gå inn på området nå, og tenkjer: "neinei, eg må snu!". Då ser