Gå til hovedinnhold

FrP støtter ikke Jens!

VG klarer gang på lang å finne på sine egne sannheter om FrP og vår politikk.I dag kan de melde at FrP planlegger å la Jens styre.

Hvor i alle dager VG får denne planen fra, har jeg vanskelig for å forstå. Jeg kan i hvert fall ikke skjønne at det er mulig å forstå Per Sandberg sine uttalelser på denne måten. Om de borgerlige vinner valget, så vil FrP selvfølgelig sørge for at dagens regjering blir fjernet. Det er imidlertid Lars Sponheim og Dagfinn Høybråten som har ansvaret om de heller vil ha en Jens Stoltenberg-regjering fremfor en ikke-sosialistisk regjering der FrP deltar.

La det være klart: FrP ønsker å fornye Norge! Vi får ikke fornyet Norge med AP i regjering. De viser null vilje til å stramme inn asyl- og flyktningpolitikken. De viser null vilje til å gi kriminelle bøller den straffen de fortjener, og til å styrke politet. De viser null vilje til å bygge de veiene som er nødvendige i Norge. Og de viser null vilje til å senke skattene og avgiftene for vanlige folk, og gi bedriftene bedre rammevilkår.

Når i tillegg AP består av sånne useriøse stortingsrepresentanter som Truls Wickholm, sier det seg selv at vi ikke ønsker disse folka i regjering.

Vi skal endre Norge. Det er nettopp derfor vi mener FrP må i regjering. De siste årene har alle partier bortsett fra FrP styrt, og det har egentlig vært ganske lik tilstand i Norge uansett hvem som har styrt. Derfor er FrP de eneste som virkelig kan endre Norge. Som kan røske opp i byråkratiet, og ta fra alle byråkratene den makta se sakte men sikkert har røvet til seg. Som kan stramme inn asylpolitikken. Som kan bygge bedre veger.

Så være det klart: FrP støtter ikke en sosialistisk regjering. Vi støtter heller ikke en regjering vi ikke er en del av. Vi stiller til valg for å endre Norge. Det får vi bare til om vi selv er en del av en regjering!

Kommentarer

 1. Selvfølgelig støtter ikke FrP AP direkte, men de gjør det indirekte. Det er akkurat like galt å si at KrF og Venstre støtter AP direkte. FrP har mange like verdier som AP, og hvis du hadde fokusert litt mer på helhetelig politikk, istedenfor direkte FrP politikk, ville du sett dette. Det er viktig å klare å skille mellom partier, og koallisjonsregjeringer, selv om jeg forstår at dette ikke er i FrP sin interesse, ettersom at de aldri har vært i en koalisjonsregjering, og derfor kan holde hardt på sine standpunkt.

  Så lenge fremmedfrykten er høy i Norge, vil FrP ha mange stemmer. Dette er sentralpunktet dere henter velgere på, og å tro noe annet er ekstremt naivt. Jeg skulle gjerne likt å se FrP i regjering, for å se hvordan dette "eksperimentet" gikk, men jeg er desverre altfor glad i landet mitt.

  SvarSlett
 2. Jeg beundrer deg, at du i hele tatt gidder å lese en avis som VG.

  SvarSlett
 3. Her tror jeg du bommer ved å si at VG tar feil. Poenget er nettopp at Jens Stoltenberg kan danne regjering alene, uten at FrP direkte støtter den. I Norge kan Stortinget avsette regjeringer, de stemmer ikke inn regjeringer. Dermed kan FrP la Jens Stoltenberg styre videre til det tidspunktet hvor Venstre og KrF har fått nok og sier, ok, vi tar med FrP i regjering likevel. Først da vil FrP ta et aktivt valg ved å være med på å felle en Ap-regjering.

  FrP spiller et høyt spill gjennom dette, men de klarer i hvert fall å sette Venstre og KrF i sjakk matt inntil videre.

  SvarSlett
 4. Ai, AP viser null vilje til å droppe handlingsregelen og bryte internasjonale avtaler? Det gjør vel strengt tatt ikke Rødt, SV, SP, Venstre, KrF eller Høyre heller; så viljesterke er det bare FrP som er.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Too good to go

Denne veka har eg med Sigmund (snart 1 år) på jobb i Oslo. Slik må det nesten bli når eg har vakt, men ikkje barnevakt. Sigmund storkosar seg med å klatre opp trappa til kommunikasjonsavdelinga, mens eg spring etter. I dag fekk eg lese nokre aviser mens Sigmund såg på Pudding-tv. Poenget er at det er svært lite å få gjort av jobbting før etter Sigmund har lagt seg klokka 18. Difor tenkte eg at eg skulle gjere halvveis jobbrelaterte ting som er mogleg å kombinere med å underhalde ein svært aktiv liten krabat. I dag bestemte eg meg difor for å teste appen "Too good to go". For de som ikkje veit kva dette er, så er det altså ein teneste som formidlar kontakt til bakeri, restauranter og hotell, der du kan få kjøpt overskotsmat til ein billig penge. Anten frå det som er att i bakeriutsalet eller som er att etter hotellfrukosten. Fyrste tips; ver tidleg på om morgonen. "Pakkene" blir fort utseld (spesielt hjå bakeria), så du bør legge inn bestillinga di tidleg om morgon

Vurdering av årets finale i Melodi Grand Prix

Seinare enn det brukar, men finalen i årets MGP kom likevel brått på. Fire timar på buss laurdagsformiddag gjev meg likevel tid til å trille terning. Her er poenga frå Hanne-juryen i år. Aleksander Walmann - Talk to the hand Med fare for å virke som ei gammal sur dame, er dette slik nymotens musikk eg ikkje skjønner meg på. Dette er så flatt og så kjedeleg. Mambojambo er kanskje kult å synge for kidza, men ikkje for meg.  Terningkast: 2  Charla K - Stop the music Dette er fint. Faktisk kjempefint dess meir du høyrer på songen. Og det verkar så proft og så gjennomført! I MGP likar eg vanlegvis glitter og mas, men dette må då vere kveldens favoritt? Terningkast: 5  Alejandro Fuentes - Tengo Otra Eg digger jo latino og denne songen er ein sang som hadde vore på spelelista mi når eg jogger, men utan at eg ville gjeve songen så mykje oppmerksemd. Det er halvpent, men ikkje så mykje meir enn det.  Terningkast: 3 Ida Maria - Scandilove Hurra! Endeleg ein

Hanne tester trappene i Høyanger

Høyanger er visstnok kjend for sine trapper. Dette heng saman med vatnforsyning og industri (eg skal finne ut meir om dette når eg skal på industrimuseet seinare i veka). Det er to trapper i Høyanger. Ei med omlag 1250 trappetrinn og ei med 2500 trappetrinn. Optimistisk som eg er bestemte eg meg for å teste den lengste av dei. Dette bilete er take rett etter at eg har gått heimanfrå. Eg bur i eit bustadområde rett på venstresida av bileteramma. Trappa kan du sjå der langt framme på fjellet omtrent midt i biletet. Du ser det som ein grå strek som går oppover. Elva er også rett ved der eg bur, og eg såg mange fiskarar på vegen fram og attende (fisking rett utanfor stovedøra, bokstaveleg talt!). Høyanger sentrum ligg i motsatt retning, altså der elva renn ut i fjorden. No ser du at eg nærmar meg. Også eg begynner å tru at det er håp om at eg skal kome fram. Litt skeptisk på om det er lov til å gå inn på området nå, og tenkjer: "neinei, eg må snu!". Då ser