Denne veka har eg med Sigmund (snart 1 år) på jobb i Oslo. Slik må det nesten bli når eg har vakt, men ikkje barnevakt. Sigmund storkosar seg med å klatre opp trappa til kommunikasjonsavdelinga, mens eg spring etter. I dag fekk eg lese nokre aviser mens Sigmund såg på Pudding-tv.
Poenget er at det er svært lite å få gjort av jobbting før etter Sigmund har lagt seg klokka 18. Difor tenkte eg at eg skulle gjere halvveis jobbrelaterte ting som er mogleg å kombinere med å underhalde ein svært aktiv liten krabat. I dag bestemte eg meg difor for å teste appen "Too good to go". For de som ikkje veit kva dette er, så er det altså ein teneste som formidlar kontakt til bakeri, restauranter og hotell, der du kan få kjøpt overskotsmat til ein billig penge. Anten frå det som er att i bakeriutsalet eller som er att etter hotellfrukosten.
Fyrste tips; ver tidleg på om morgonen. "Pakkene" blir fort utseld (spesielt hjå bakeria), så du bør legge inn bestillinga di tidleg om morgonen.
Appen er veldig brukarvenleg. Du kan finne kart med tilgjengelege plassar i nærleiken av der du bur og med hentetid. Det fungerer slik at du henter rett etter stengetid. Eg fekk tilslag på Baker Hansen på Adamstuen, som stengte klokka 17, noko som er perfekt sidan Sigmund legg seg klokka 18.
Eg tok Sigmund i bæremeisen og la i vegen. På vegen fekk vi leika i Stensparken og sett på hundelivet (som med godvilje også er jobbrelatert). Og så bar det inn på Baker Hansen presis klokka 17, der eg fekk posen min.
Eg elskar forundringspakker! Så spanande å ikkje vite kva du får.
Dagens fangst; eitt brød, to søtsaker og ein påsmurt foccaciating. Foccaciatingen vart middag. Søtsakene gjekk i fryseren, i lag med brødet som vart skore opp i skiver.
Eg elskar konseptet! Og at det blir så fort utseld betyr at det er etterspurnad etter dette. Og så moro med overraskingsmomentet og at du ikkje veit kva du får. Eg gler meg allereie til å prøve neste gong.
Vi har klart å redusere matsvinnet dei siste åra i Noreg. Vi ser no ei aukande interesse for å klare dette; både hjå butikkane, forbrukarane, bøndene og hjå industrien. For kort tid sidan vart det også signert ei bransjeavtale med mål om å halvere matsvinnet innan 2030. Tilbod du får gjennom "Too good to go" er viktig i så måte, og er ein av dei mange positive bidraga for å redusere matsvinnet i Noreg.
Poenget er at det er svært lite å få gjort av jobbting før etter Sigmund har lagt seg klokka 18. Difor tenkte eg at eg skulle gjere halvveis jobbrelaterte ting som er mogleg å kombinere med å underhalde ein svært aktiv liten krabat. I dag bestemte eg meg difor for å teste appen "Too good to go". For de som ikkje veit kva dette er, så er det altså ein teneste som formidlar kontakt til bakeri, restauranter og hotell, der du kan få kjøpt overskotsmat til ein billig penge. Anten frå det som er att i bakeriutsalet eller som er att etter hotellfrukosten.
Fyrste tips; ver tidleg på om morgonen. "Pakkene" blir fort utseld (spesielt hjå bakeria), så du bør legge inn bestillinga di tidleg om morgonen.
Appen er veldig brukarvenleg. Du kan finne kart med tilgjengelege plassar i nærleiken av der du bur og med hentetid. Det fungerer slik at du henter rett etter stengetid. Eg fekk tilslag på Baker Hansen på Adamstuen, som stengte klokka 17, noko som er perfekt sidan Sigmund legg seg klokka 18.
Eg tok Sigmund i bæremeisen og la i vegen. På vegen fekk vi leika i Stensparken og sett på hundelivet (som med godvilje også er jobbrelatert). Og så bar det inn på Baker Hansen presis klokka 17, der eg fekk posen min.
Eg elskar forundringspakker! Så spanande å ikkje vite kva du får.
Dagens fangst; eitt brød, to søtsaker og ein påsmurt foccaciating. Foccaciatingen vart middag. Søtsakene gjekk i fryseren, i lag med brødet som vart skore opp i skiver.
Eg elskar konseptet! Og at det blir så fort utseld betyr at det er etterspurnad etter dette. Og så moro med overraskingsmomentet og at du ikkje veit kva du får. Eg gler meg allereie til å prøve neste gong.
Vi har klart å redusere matsvinnet dei siste åra i Noreg. Vi ser no ei aukande interesse for å klare dette; både hjå butikkane, forbrukarane, bøndene og hjå industrien. For kort tid sidan vart det også signert ei bransjeavtale med mål om å halvere matsvinnet innan 2030. Tilbod du får gjennom "Too good to go" er viktig i så måte, og er ein av dei mange positive bidraga for å redusere matsvinnet i Noreg.
Kommentarer
Legg inn en kommentar